ro uk

Solutii de transport din 1997!


Soluții pentru industria auto

Pegasus SCS este un lider în furnizarea de servicii de transport de mare importanță pentru industria auto.

Înțelegem că întreruperea potențială a lanțului de aprovizionare în industria automobilelor este întotdeauna o amenințare și poate veni sub toate formele, de la dezastre naturale până la cererea bruscă de consum, este important să putețibeneficia de serviciile unui partener de expediere a mărfurilor care să înțeleagă afacerea dumneavoastră și care vă poate oferi serviciul și suportul de care aveți nevoie.

Protejăm marca clienților noștri asigurându-ne că echipele și partenerii noștri acționează cu cea mai mare grijă și atenție la detalii, atunci când expediază mărfuri. Cu parteneri aleși cu grijă, putem servi industria de automobile de la origine la destinație, alegând cele mai economice și rentabile rute.

Inegalabilul serviciu Pegasus SCS ajută la prevenirea perioadelor de nefuncționare în lanțul de aprovizionare auto. Livrările sunt monitorizate și acționate de un membru dedicat al echipei noastre, comunicarea constantă este maximizată pentru a se asigura că clientul este conștient de starea fiecărei expediții pe tot parcursul transportului